Hachee van Keurslager Harzevoort

Hachee van Keurslager Harzevoort

Hachee van Keurslager Harzevoort

Gelukkig stap ik na het werk bij een klein winkelcentrum uit, handig als je geen boodschappen in huis hebt gehaald na zo’n weekendje weg. Deze keer ben ik naar Keurslager Harzevoort gegaan. Keuze genoeg, Hollands, Italiaans, Aziatisch, noem maar op. Het concept, wat ik nog niet kende, is ‘Meat en Meals’, dagverse maaltijden uit de keuken van de slager. Je hebt keuze uit verschillende soorten maaltijden en ook grote, je kan kiezen uit een kleine, middel en bourgondische maaltijd.

Zelf zijn we niet van die grote eters dus ik had gekozen voor een kleine maaltijd. Hachee met aardappelpuree, een lekkere Hollandse maaltijd. Even in de magnetron en klaar. Zo makkelijk en lekker op de maandagavond.

Keurslager Harzevoort
Veenslag 5
3905 SH Veenendaal

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Hachee van Keurslager Harzevoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top