Mas Surabaya in Apeldoorn

Mas Surabaya in Apeldoorn
Vandaag had ook Michel een dagje vrij. Rustig aan doen op een doordeweekse dag, banden plakken, glas eindelijk naar de glasbak brengen en ‘s middags gaan shoppen in Apeldoorn. Op de terugweg gingen we langs Mas Surabaya, een Indisch eethuis en afhaalcentrum. Lekker, eens proberen hoe deze smaakt! We namen de rijsttafel voor twee personen en wat een bakjes kreeg je, via mijn Instagram zag je al een voorproefje van alle bakjes. Wat kregen we eigenlijk allemaal? Nasi met daging smoor, Indische gehaktballetjes, ayam kecap, sambal goreng boontjes, sayour lodeh, sambal goreng temp, tahu kuning peteh, telor, 4 stokjes kip saté, atjar, serundeng en kroepuk. Volgens mij heb ik nu alles wel gehad. We hadden gekozen voor milde gerechten, tegen pepers kunnen we niet echt. Sommige gerechten waren voor ons nog best pittig. In ieder geval hebben we lekker gegeten, en inderdaad er was nog over…

Mas Surabaya
Arnhemseweg 144-146
7335 DN Apeldoorn
Tel: 055-5348850


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat