Mas Surabaya in Apeldoorn

Mas Surabaya in Apeldoorn

Mas Surabaya in Apeldoorn

Vandaag had ook Michel een dagje vrij. Rustig aan doen op een doordeweekse dag, banden plakken, glas eindelijk naar de glasbak brengen en ’s middags gaan shoppen in Apeldoorn. Op de terugweg gingen we langs Mas Surabaya, een Indisch eethuis en afhaalcentrum. Lekker, eens proberen hoe deze smaakt! We namen de rijsttafel voor twee personen en wat een bakjes kreeg je, via mijn Instagram zag je al een voorproefje van alle bakjes. Wat kregen we eigenlijk allemaal? Nasi met daging smoor, Indische gehaktballetjes, ayam kecap, sambal goreng boontjes, sayour lodeh, sambal goreng temp, tahu kuning peteh, telor, 4 stokjes kip saté, atjar, serundeng en kroepuk. Volgens mij heb ik nu alles wel gehad. We hadden gekozen voor milde gerechten, tegen pepers kunnen we niet echt. Sommige gerechten waren voor ons nog best pittig. In ieder geval hebben we lekker gegeten, en inderdaad er was nog over…

Mas Surabaya
Arnhemseweg 144-146
7335 DN Apeldoorn

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top