Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 flinke kipfilet, kerriepoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, zout, 1 ui, 1 potje sperziebonen, 2 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 1 teentje knoflook, sla, augurkjes,

Aantal personen: 2

Bak 4 pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de pitabroodjes iets afkoelen. Snij 1 kipfilet in blokjes. Bestrooi met kerriepoeder, komijnpoeder, een beetje gemberpoeder en een beetje zout. Laat de kruiden even intrekken. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Warm het geheel goed door. Maak ondertussen de knoflooksaus. Meng 2 eetlepels magere yoghurt met 2 eetlepels mayonaise en 1 uitgeperste of fijngehakt teentje knoflook. Beleg de pitabroodjes met wat sla en schijfjes augurk. Beleg vervolgens met de kipfilet en sperziebonen. Doe er naar eigen smaak knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top