Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Broodje Kipshoarma met Sperzieboontjes

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 flinke kipfilet, kerriepoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, zout, 1 ui, 1 potje sperziebonen, 2 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 1 teentje knoflook, sla, augurkjes,

Aantal personen: 2

Bak 4 pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de pitabroodjes iets afkoelen. Snij 1 kipfilet in blokjes. Bestrooi met kerriepoeder, komijnpoeder, een beetje gemberpoeder en een beetje zout. Laat de kruiden even intrekken. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Warm het geheel goed door. Maak ondertussen de knoflooksaus. Meng 2 eetlepels magere yoghurt met 2 eetlepels mayonaise en 1 uitgeperste of fijngehakt teentje knoflook. Beleg de pitabroodjes met wat sla en schijfjes augurk. Beleg vervolgens met de kipfilet en sperziebonen. Doe er naar eigen smaak knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

0
(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top