Gehaktbal met Frietjes en Salade

Gehaktbal met Frietjes en Salade

Gehaktbal met Frietjes en Salade

Deze week ben ik nogal uithuizig geweest. Op bezoek bij collega’s in Delft en vandaag een presentatie van het systeem waar wij mee werken in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Veel reizen dus. Daarom vandaag een gehaktbal, frietjes uit de ActiFry en een salade. Lekker en makkelijk te maken. Gehakt hadden we gekruid en wel gekocht. Dat was dus ballen er van draaien, rondom aanbakken in de hete boter en dan verder garen in de oven. De salade was aangemaakt met fijngesneden tomaat, ui en augurk.

0
(96 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top