Filetlapjes Gevuld met Champignons

Filetlapjes Gevuld met Champignons
Een recept uit 1978, een filetlapje gevuld met champignons en ui. Eigenlijk heel simpel en toch erg lekker. Aanrader. In 1978 heette het recept overigens vleesrolletjes.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 champignons, 2 filetlapjes, zout, scheutje water,

Aantal personen: 2

Foto recept vleesrolletjeBak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 5 in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen 2 filetlapjes open. Vul de filetlapjes met het champignons ui mengsel. Prik vast met cocktailprikkers. Bak de gevulde filetlapjes aan beide zijden bruin. Voeg een scheutje water toe aan de boter en laat het vlees vervolgens in 15 tot 20 minuten helemaal gaar worden. Eet smakelijk!


4 reacties op “Filetlapjes Gevuld met Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat