Filetlapjes Gevuld met Champignons

Filetlapjes Gevuld met Champignons
Een recept uit 1978, een filetlapje gevuld met champignons en ui. Eigenlijk heel simpel en toch erg lekker. Aanrader. In 1978 heette het recept overigens vleesrolletjes.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 champignons, 2 filetlapjes, zout, scheutje water,

Aantal personen: 2

Foto recept vleesrolletjeBak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 5 in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen 2 filetlapjes open. Vul de filetlapjes met het champignons ui mengsel. Prik vast met cocktailprikkers. Bak de gevulde filetlapjes aan beide zijden bruin. Voeg een scheutje water toe aan de boter en laat het vlees vervolgens in 15 tot 20 minuten helemaal gaar worden. Eet smakelijk!


4 reacties op “Filetlapjes Gevuld met Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel