Boerenkool met Gehakt Cordon Bleu

Boerenkool met Gehakt Cordon Bleu
Maandag is voor mij altijd zo’n dag waarop van alles te gelijk moet gebeuren. Moet gewoon van mezelf, want het hoeft eigenlijk helemaal niet. In ieder geval na een dag werken, terug met de trein moet er gekookt worden, ondertussen een boodschappenlijstje verzonnen worden om dat na het eten vervolgens nog eens in te slaan. Natuurlijk kan ik het boodschappenlijstje zondagavond ook maken, maar dan heb ik meestal nog een gebrek aan inspiratie. Ach ja een heel verhaal om te vertellen dat we ook deze maandag boerenkool eten met deze keer een gehakt cordon bleu.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat