Karbonade met Champigons in Tomaten en Wijnsaus

Karbonade met Champigons in Tomaten en Wijnsaus

Karbonade met Champigons in Tomaten en Wijnsaus

Ingrediënten: 2 ribkarbonades, zout, peper, 1 ui, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel azijn, 100 ml witte wijn, 150 ml water, 3 augurkjes,

Aantal Personen: 2

Bestrooi 2 ribkarbonades met zout en peper. Bak de ribkarbonades aan beide zijde bruin in hete boter. Haal de ribkarbonades uit de pan. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel azijn, 100 ml witte wijn en 150 ml water. Roer het geheel goed door. Doe de karbonades terug in de pan en warm het geheel goed door. Voeg op het laatst 3 in plakjes gesneden augurken toe. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top