Boerenkool met Gehakt Cordon Bleu

Boerenkool met Gehakt Cordon Bleu

Boerenkool met Gehakt Cordon Bleu
Maandag is voor mij altijd zo’n dag waarop van alles te gelijk moet gebeuren. Moet gewoon van mezelf, want het hoeft eigenlijk helemaal niet. In ieder geval na een dag werken, terug met de trein moet er gekookt worden, ondertussen een boodschappenlijstje verzonnen worden om dat na het eten vervolgens nog eens in te slaan. Natuurlijk kan ik het boodschappenlijstje zondagavond ook maken, maar dan heb ik meestal nog een gebrek aan inspiratie. Ach ja een heel verhaal om te vertellen dat we ook deze maandag boerenkool eten met deze keer een gehakt cordon bleu.

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top