Ravioli met Spinazie en Tomatensaus uit de Oven

Ravioli met Spinazie en Tomatensaus uit de Oven
Ingrediënten: 250 gram verse ravioli met porcini, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram spinazie, 1 eetlepel pesto, 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 1 groentenbouillonblokje, 400 gram ricotta, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook 250 gram verse ravioli beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 300 gram (diepvries) spinazie toe. roerbak tot de spinazie warm is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld groentebouillonblokje toe. Roer de ravioli door de spinazie-tomatensaus. Schep alles in een ovenschaal. Verdeel er 400 gram ricotta en 100 gram geraspte kaas over. Zet de ovenschaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel