Risotto met Kip en Champignons

Risotto met Kip en Champignons

Risotto met Kip en Champignons

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 250 gram risotto rijst, een scheutje witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe. Roer even door zodat de rijst glanst. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg geleidelijk 1 liter kippenbouillon toe, roer af en toe. Laat de risotto in 20 minuten gaar worden. Bak ondertussen in een andere pan 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg als de risotto gaar is de kip,champignons en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

(227 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top