Kaasfondue

Kaasfondue

In de culiperslunch-goodiebag zat een zak geraspte Gruyère en Vacherin kaas voor kaasfondue van Fromagerie L’Amuse. Dat hebben we vandaag gemaakt, maar dan een klein beetje anders. We hadden geen speciaal kaasfonduepannetje en hebben daarom twee terracotta ovenschaaltjes gebruikt, daarna bleken er geen waxinelichtjes in huis te zijn dus hebben we het maar verwarmd op de Cuisinart. Er is overal een oplossing voor.

Erbij hadden we paprika, salami, gehaktballetjes en stokbrood. Was bijna hetzelfde als bij onze vrienden van Chalet Gruyère, maar niet helemaal.


2 reacties op “Kaasfondue

    • Voor die ene keer dat je kaasfondue doet, is het gewoon zonde (en als je het zou willen doen dan ben je er weer tijdenlang naar op zoek omdat het ergens in een uithoek van een keuken- of voorraadkast ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel