Kaasfondue

Kaasfondue
In de culiperslunch-goodiebag zat een zak geraspte Gruyère en Vacherin kaas voor kaasfondue van Fromagerie L’Amuse. Dat hebben we vandaag gemaakt, maar dan een klein beetje anders. We hadden geen speciaal kaasfonduepannetje en hebben daarom twee terracotta ovenschaaltjes gebruikt, daarna bleken er geen waxinelichtjes in huis te zijn dus hebben we het maar verwarmd op de Cuisinart. Er is overal een oplossing voor.

Erbij hadden we paprika, salami, gehaktballetjes en stokbrood. Was bijna hetzelfde als bij onze vrienden van Chalet Gruyère, maar niet helemaal.


2 reacties op “Kaasfondue

    • Voor die ene keer dat je kaasfondue doet, is het gewoon zonde (en als je het zou willen doen dan ben je er weer tijdenlang naar op zoek omdat het ergens in een uithoek van een keuken- of voorraadkast ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat