Kaasfondue

Kaasfondue

Kaasfondue

In de culiperslunch-goodiebag zat een zak geraspte Gruyère en Vacherin kaas voor kaasfondue van Fromagerie L’Amuse. Dat hebben we vandaag gemaakt, maar dan een klein beetje anders. We hadden geen speciaal kaasfonduepannetje en hebben daarom twee terracotta ovenschaaltjes gebruikt, daarna bleken er geen waxinelichtjes in huis te zijn dus hebben we het maar verwarmd op de Cuisinart. Er is overal een oplossing voor.

Erbij hadden we paprika, salami, gehaktballetjes en stokbrood. Was bijna hetzelfde als bij onze vrienden van Chalet Gruyère, maar niet helemaal.

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Kaasfondue

    1. Voor die ene keer dat je kaasfondue doet, is het gewoon zonde (en als je het zou willen doen dan ben je er weer tijdenlang naar op zoek omdat het ergens in een uithoek van een keuken- of voorraadkast ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top