Caramel Shortbread

Caramel Shortbread

Ingrediënten: 200 gram bloem, 150 gram roomboter, 75 gram suiker, 20 gram kaneelsuiker, Bebogeen caramelpasta, 200 gram pure chocolade,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Meng 200 gram bloem met 150 gram roomboter tot het kruimelig is. Voeg 75 gram suiker en 20 gram kaneelsuiker toe. Kneed goed door. Bekleed een brownie-bakvorm met bakpapier. Doe het deeg gelijkmatig in de vorm. Zet de brownie-bakvorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het shortbread goed afkoelen in het cakeblik. Bestrijk de shortbread, als het is afgekoeld, met de Bebogeen caramelpasta. Smelt 200 gram pure chocolade. Verdeel de gesmolten chocolade weer over de caramelpasta. Laat de chocolade hard worden voordat je het in blokjes verdeeld. Smul ze!


2 reacties op “Caramel Shortbread

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel