Kiprollade met Oosterse Saus

Kip

Kiprollade met Oosterse Saus

Kiprollade met Oosterse Saus
Ingrediƫnten: 1 kiprollade, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 3 bosuien, 3 eetlepels ketjap manis, 500 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 1 kiprollade rondom bruin. Haal de kiprollade uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en 1 1/2 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak kort mee. Voeg 3 eetlepels ketjap manis en 500 ml kippenbouillon toe. Breng kort aan de kook. Leg de rollade terug in de pan. Zet de pan zonder deksel 45 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de kiprollade in plakjes met de saus. Lekker met geroerbakte groenten en rijst. Eet smakelijk!

0
(371 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top