Citroen Cupcakes met Blauwe Glazuur

Citroen Cupcakes met Blauwe Glazuur

Citroen Cupcakes met Blauwe Glazuur

Ingrediënten: 125 gram roomboter, 125 gram suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, 20 gram citroensuiker, 1 theelepel citroensap, 1 theelepel bakpoeder, snuf zout, 130 gram poedersuiker, 2 eetlepels water, blauwe kleurstof,

Aantal cupcakes: 11

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Mix 125 gram roomboter met 125 gram suiker. Voeg 2 eieren toe en mix tot een schuimig geheel Voeg 150 gram bloem, 20 gram citroensuiker, 1 theelepel citroensap, 1 theelepel bakpoeder en een snuf zout toe. Mix tot een goed beslag. Doe in een muffinvorm papieren cupcakes. Vul de cupcakes met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten. Laat de cupcakes goed afkoelen. Meng 130 gram poeder suiker met 2 eetlepels warm water en een klein beetje blauwe kleurstof tot één geheel. Bestrijk de cupcakes met het blauwe glazuur. Laat het glazuur hard worden. Smul ze!

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top