Barbecue

Barbecue
Warm, warmer, warmst … pfff … lekker makkelijk vandaag, barbecue. Michel had vanochtend lekker al de speklapjes en filetlapjes gemarineerd (marinades van ketchup, ketjap manis en chilisaus en ketchup, hoisinsaus, chilisaus en Chinese vijfkruidenpoeder), de worstjes omwikkeld met spek en de aardappeltjes in schil gemarineerd in honing, sojasaus en grove mosterd. Het was heerlijk … en laat er nu maar een verfrissend buitje vallen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel