Kip Krokant Salade

Kip Krokant Salade
Ingrediënten: 2 krokante kipfilets, sla, rode paprika, komkommer, vinaigrette,

Aantal personen: 3

Bak 2 krokante kipfilets aan beide zijde bruin. Snij de krokante kipfilets in blokjes. Meng de schoongemaakte salade met in blokjes gesneden rode paprika, stukjes komkommer en de kipfilets. Doe er op je bord wat vinaigrette over. Serveer met Franse frites en zelfgemaakte mayonaise. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel