Mista Mista in Hasselt

Mista Mista - Hasselt
Vandaag zijn we gaan shoppen in het Belgische Hasselt. We kwamen rond 1 uur aan in Hasselt en dat betekende dus eerst een tentje zoeken om eerst even te lunchen. Veel zat al vol, maar door even door te lopen in een zijstraatje kwamen we dit tentje tegen waar nog plek was. Een kleine kaart, 3 pasta’s, vlees, veggie of vis, een soepje en een 3-tal studentenbroodjes. Wij kozen beide voor de spaghetti bolognaise met parmezaan. Supersnel geserveerd en super lekker. Een tentje voor een snelle hap maar dan met verse dingen. Een aanrader.

Mista Mista
Walputstraat 19
3500 Hasselt (België)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat