Mista Mista in Hasselt

Mista Mista - Hasselt

Vandaag zijn we gaan shoppen in het Belgische Hasselt. We kwamen rond 1 uur aan in Hasselt en dat betekende dus eerst een tentje zoeken om eerst even te lunchen. Veel zat al vol, maar door even door te lopen in een zijstraatje kwamen we dit tentje tegen waar nog plek was. Een kleine kaart, 3 pasta’s, vlees, veggie of vis, een soepje en een 3-tal studentenbroodjes. Wij kozen beide voor de spaghetti bolognaise met parmezaan. Supersnel geserveerd en super lekker. Een tentje voor een snelle hap maar dan met verse dingen. Een aanrader.

Mista Mista
Walputstraat 19
3500 Hasselt (België)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel