Mista Mista in Hasselt

Mista Mista in Hasselt

Mista Mista - Hasselt

Vandaag zijn we gaan shoppen in het Belgische Hasselt. We kwamen rond 1 uur aan in Hasselt en dat betekende dus eerst een tentje zoeken om eerst even te lunchen. Veel zat al vol, maar door even door te lopen in een zijstraatje kwamen we dit tentje tegen waar nog plek was. Een kleine kaart, 3 pasta’s, vlees, veggie of vis, een soepje en een 3-tal studentenbroodjes. Wij kozen beide voor de spaghetti bolognaise met parmezaan. Supersnel geserveerd en super lekker. Een tentje voor een snelle hap maar dan met verse dingen. Een aanrader.

Mista Mista
Walputstraat 19
3500 Hasselt (België)

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top