Broodjes bij Horsthemke Kleve

Broodjes bij Horsthemke Kleve

Broodjes bij Horsthemke Kleve
Vandaag hebben we eens geen boodschappen gedaan in Veenendaal, maar zijn we richting Duitsland gegaan. We hadden bedacht om eerst naar de Kaufland op de flutstraße 81 te gaan, maar de weg die we vroeger er naar toe namen was nu afgesloten vanwege werkzaamheden. Dan maar rechtdoor Kleve in en dan kom je ook langs een Kaufland. Na de inkopen bij Kaufland hebben we de “bäckerei”, Horsthemke, die in Kaufland zit een broodje gegeten met een “kakao” oftewel een warme chocomel erbij.

We kozen voor een kaasbroodje met mett, in het Duits heet dit broodje “brauhausstange mit mett und zwiebel”. Mett is een soort van ossenworst. Het andere broodje, de “currytasche”, is een maiscroissant met maanzaad belegd met kipfilet en kipkerrie. Beide erg lekker broodjes.

Horsthemke
Kaufland Kleve
Olmerstraße 1
47533 Kleve (Duitsland)

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top