Lunchen bij Lua Ede

Lunchen bij Lua Ede

Lunchen bij Lua Ede
Vandaag moesten we voor de bril van Michel in Ede zijn. Dat konden we mooi combineren met een lunch bij Lua. De vorige keer dat we in het centrum van Ede waren was Lua nog tijdelijk gesloten. Nu hebben we er aan een tafeltje lekker geluncht.

De vorige keer, toen we hadden afgehaald bij Lua, twijfelde ik al tussen de BÚN, Vietnamese rijstnoedelsalade en de Phở Bò Tái, biefstuk noedelsoep. Toen koos ik voor de Vietnamese rijstnoedelsalade. Nu was de keuze dan ook makkelijk, ik nam de Pho Bo Tai. Dit is een rijstnoedelsoep van runderbouillon met dun gesneden biefstuk, koriander, ui, lente-ui, ijsbergsla en taugé. Ik kreeg een flinke kom met de noedelsoep en op een apart bordje kreeg ik de koriander, ijsbergsla en taugé.

Lunchen bij Lua Ede
Michel koos een broodje, de Bánh mì. Hij koos voor de variant met biefstuk saté. Een vers uit de oven broodje belegd met biefstuk en allerlei groente. Bij het lekkers hadden we een brown sugar bubble tea.

In het kleine zaakje en ook buiten staan een aantal tafeltjes, zo kan je er ook lekker even blijven eten. De gerechten werden vers bereid. De smaken waren erg lekker!

Lua
Maandereind 44 A
6711 AE Ede

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top