Tagliatelle met Spitskool en Mozzarella

Tagliatelle met Spitskool en Mozzarella

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram spitskool, 3 zongedroogde tomaten, 1 bolletje mozzarella,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig. Schep het daarna uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram in reepjes gesneden spitskool toe en roerbak een minuut of 5. Voeg 3 in stukjes gesneden zongedroogde tomaat, 1 in stukjes gescheurde bol mozzarella en de dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Laat de mozzarella smelten en serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel