Tagliatelle met Spitskool en Mozzarella

Tagliatelle met Spitskool en Mozzarella

Tagliatelle met Spitskool en Mozzarella

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram spitskool, 3 zongedroogde tomaten, 1 bolletje mozzarella,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig. Schep het daarna uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram in reepjes gesneden spitskool toe en roerbak een minuut of 5. Voeg 3 in stukjes gesneden zongedroogde tomaat, 1 in stukjes gescheurde bol mozzarella en de dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Laat de mozzarella smelten en serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top