Tagliatelle met Spinazie en Artisjok

Tagliatelle met Spinazie en Artisjok
Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 blik artisjokharten, 1 geroosterde paprika, 300 gram spinazie, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout al dente. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de in vieren gesneden artisjokharten en 1 in stukjes gesneden geroosterde paprika toe en roerbak mee. Roerbak kort mee. Voeg beetje bij beetje 300 gram spinazie toe en laat het slinken. Breng op smaak met zout. Laat het 5 minuutjes op laag vuur doorwarmen. Serveer met de tagliatelle en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel