Tagliatelle met Aubergine, Gehakt en Tomaat

Tagliatelle met Aubergine, Gehakt en Tomaat
Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 aubergine, zout, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 aubergine in stukjes en bestrooi met zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijn gehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg daarna de in stukjes gesneden aubergine toe en roerbak 5 minuten. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle en strooi er op je bord nog eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel