Tagliatelle met Aubergine, Gehakt en Tomaat

Tagliatelle met Aubergine, Gehakt en Tomaat
Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 aubergine, zout, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 aubergine in stukjes en bestrooi met zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijn gehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg daarna de in stukjes gesneden aubergine toe en roerbak 5 minuten. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle en strooi er op je bord nog eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat