Salade met Champignons en Ontbijtspek

Salade met Champignons en Ontbijtspek

Salade met Champignons en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, scheutje witte wijn, 1 kropje sla, 100 gram komkommer, 2 zongedroogde tomaat, bieslook,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot het zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Laat de ontbijtspek en champignons verder afkoelen tot lauwwarm. Doe bij de schoongemaakte sla 100 gram in plakjes gesneden komkommer, 2 in stukjes gesneden zongedroogde tomaat en bieslook. Serveer de sla met de lauwwarme champignons en ontbijtspek. Doe er eventueel nog een frisse dressing over. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Salade met Champignons en Ontbijtspek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top