Tagliatelle met Aubergine, Gehakt en Tomaat

Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 aubergine, zout, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 aubergine in stukjes en bestrooi met zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijn gehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg daarna de in stukjes gesneden aubergine toe en roerbak 5 minuten. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle en strooi er op je bord nog eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *