Pasta met Paddenstoelen en Ham

Pasta met Paddenstoelen en Ham
Ingrediƫnten: penne, 1 ui, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 125 gram blokjes ham tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram gesneden gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml kookroom toe. Breng het geheel kort aan de kook, breng het op smaak met zout en peper en laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur. Serveer met de penne en strooi er op je bord geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat