Pasta met Paddenstoelen en Ham

Pasta met Paddenstoelen en Ham

Ingrediënten: penne, 1 ui, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 125 gram blokjes ham tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram gesneden gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml kookroom toe. Breng het geheel kort aan de kook, breng het op smaak met zout en peper en laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur. Serveer met de penne en strooi er op je bord geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel