Ciabattini Biefstuk Speciale

Ciabattini Biefstuk Speciale

Ciabattini Biefstuk Speciale

Ingrediënten: 2 ciabattini broodjes, 1 ui, 1 rode paprika, 4 dikke plakjes bacon, 2 biefstuk, zout, peper, sla, cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Bak 2 ciabattini broodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui met 1 in reepjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Bak ondertussen in een hete grillpan 4 dikke plakjes bacon crispy. Haal ze uit de pan en houd het warm. Kruid 2 biefstuk met zout en peper. Gril de biefstuk aan beide zijde en na de gewenste gaarheid. Beleg de ciabattini’s met sla. Leg hierop de paprika en ui, vervolgens de biefstuk, 2 plakjes bacon en cheddar kaas. Serveer eventueel met een extra salade. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top