Paprika met Worstjes

Paprika met Worstjes
Ingrediënten: 1 ui, 6 chipolataworstjes (±200 gram), 1 gele paprika, 1 groene paprika, 2 eetlepels woksaus szechuan,

Bak in hete olie 1 grof gesnipperde ui. Voeg als de ui glazig is 6 in kleinere stukken gesneden cgipolataworstjes toe en bak dit bruin. Voeg 1 gesneden gele en 1 gesneden groene paprika toe en roerbak kort mee. Zet het vuur lager en laat de paprika’s onder afentoe omscheppen zacht worden. Voeg op het laatst 2 eetlepels woksaus szechuan toe en verwarm het geheel goed door. Serveer met bijvoorbeeld noedels of gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat