Paprika met Worstjes

Paprika met Worstjes

Ingrediënten: 1 ui, 6 chipolataworstjes (±200 gram), 1 gele paprika, 1 groene paprika, 2 eetlepels woksaus szechuan,

Bak in hete olie 1 grof gesnipperde ui. Voeg als de ui glazig is 6 in kleinere stukken gesneden chipolataworstjes toe en bak dit bruin. Voeg 1 gesneden gele en 1 gesneden groene paprika toe en roerbak kort mee. Zet het vuur lager en laat de paprika’s onder afentoe omscheppen zacht worden. Voeg op het laatst 2 eetlepels woksaus szechuan toe en verwarm het geheel goed door. Serveer met bijvoorbeeld noedels of gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>