Paprika met Worstjes

Paprika met Worstjes

Ingrediënten: 1 ui, 6 chipolataworstjes (±200 gram), 1 gele paprika, 1 groene paprika, 2 eetlepels woksaus szechuan,

Bak in hete olie 1 grof gesnipperde ui. Voeg als de ui glazig is 6 in kleinere stukken gesneden chipolataworstjes toe en bak dit bruin. Voeg 1 gesneden gele en 1 gesneden groene paprika toe en roerbak kort mee. Zet het vuur lager en laat de paprika’s onder afentoe omscheppen zacht worden. Voeg op het laatst 2 eetlepels woksaus szechuan toe en verwarm het geheel goed door. Serveer met bijvoorbeeld noedels of gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel