Rijst met Rundvlees en Spinazie

Rijst met Rundvlees en Spinazie

Rijst met Rundvlees en Spinazie

Ingrediënten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 1 prei, 300 gram spinazie, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus, 100 ml bouillon, 100 gram cashewnoten,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 300 gram spinazie toe. Roerbak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus en 100 ml bouillon toe (ik gebruikte Piet Huisentruyt’s wokbouillon). Laat het geheel goed warm worden en roer er nog 100 gram cashewnoten door. Serveer met de witte rijst. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 thoughts on “Rijst met Rundvlees en Spinazie

 1. Ik lees dit weblog vrij regelmatig, alleen valt mij op dat de foto’s qua kleuren en helderheid niet altijd perfect uit de verf komen.
  Toevallig heb ik een website gevonden waar uw foto’s prachtig worden!

  Ik zou zeggen kijk als voorbeeld naar de foto van dit bericht:

 2. Dank je Niels voor de tip.
  Qua kleurechtheid vind ik de foto van Anja beter, al is het wat donkerder.
  Jou voorbeeld vind ik persoonlijk overbelicht en niet kleur echt.
  Anja maakt haar foto’s met een Canon camera en zonder kleur of scherpte correctie zet ze die op de site.
  Maarja smaken verschillen.

 3. Tja ik vind vaak dat de foto’s wat te blauw/grijs zijn en daardoor is er niet altijd even het gevoel van jammie. Ik heb er alle begrip voor dat het op dit moment zo gepresenteerd wordt en als het zo blijft is dat prima natuurlijk… Maar als het aan mij zou liggen zou ik bij sommige foto’s een kleurcorrectie toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top