Steak met Champignons

Steak met Champignons

Steak met Champignons

Ingrediënten: 2 biefstukken, zout, peper, 125 gram champignons, scheutje madeira, 75 ml bouillon, 50 ml kookroom,

Kruid 2 biefstukken met zout en peper. Bak ze, met de gewenste gaarheid, bruin in hete bakboter. Haal de biefstukken uit de pan en houd ze warm. Bak in het achtergebleven vet 125 gram in kwarten gesneden champignons tot het zacht is. Voeg een scheutje madeira toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 75 ml bouillon en 50 ml kookroom toe en laat de saus tot de helft inkoken. Serveer de biefstukken met de champignonsaus en erbij bijvoorbeeld aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top