Penne met Zongedroogde Tomaat, Gegrilde Paprika en Champignons

Penne met Zongedroogde Tomaat, Gegrilde Paprika en Champignons

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 2 geroosterde paprika, 3 zongedroogde tomaten, 250 gram champignons, scheutje rode wijn, 400 ml tomaatblokjes, 50 ml kookroom, peper, geraspte kaas,

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui op middelhoog vuur tot het lichtbruin wordt. Voeg 2 geroosterde paprika’s, 3 fijngehakte zongedroogde tomaten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg dan 400 ml tomaatblokjes en 50 ml kookroom toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de saus met de penne. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel