Hachee

Hachee

Recept: Hachee

Ingrediƫnten: 500 gram riblappen, 500 gram uien, zout, peper, kruidnagelpoeder, 750 ml rundvleesbouillon, 2 laurierblaadjes.

Kruid 500 gram riblappen met zout en peper. Stoof de riblappen aan tot het bruin is. Voeg 500 gram grof gesneden uien toe en stoof dit op middelhoog vuur ongeveer 15 minuten. Voeg vervolgens 1 1/2 theelepel kruidnagelpoeder toe en zet de hachee onder de bouillon. Doe er 2 laurierblaadjes bij en laat het geheel 2 uur sudderen. Zet op het laatst het vuur wat hoger zodat het wat dikker wordt. Haal de laurierblaadjes voor het serveren uit de hachee. Serveer met gekookte aardappelen. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top