Kipcurry met Sperziebonen en Tomaat

Kipcurry met Sperziebonen en Tomaat

Kipcurry met Sperziebonen en Tomaat

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, zout, peper, nootmuskaat, gemberpoeder, 1 kipfilet, 2 tomaten, 200 gram diepvries sperziebonen, komijnpoeder, serehpoeder, koriander, 125 gram taugé, 200 ml kokosmelk,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, zout, peper, nootmuskaat en gemberpoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet tot het bruin is. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, 200 gram diepvries sperziebonen, komijnpoeder, serehpoeder en wat fijngehakte korianderblaadjes toe en roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 125 gram taugé toe, schep het goed door en voeg 200 ml kokosmelk toe. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de kipcurry met rijst! Eet smakelijk!

(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top