De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot - Veenendaal
Na het NK Wielrennen in Ootmarsum zijn we gaan eten in ons eigen dorp Veenendaal. Weer bij de Gulle Pot. Het is en blijft een favoriet restaurant van ons in Veenendaal. Leuk is ook dat de kaart regelmatig wisselt. We hebben het volgende genomen: Michel en ik hadden beide vooraf: Dronken champignons – champignons gebakken in bierbeslag met een escariennesaus, Britt nam Mooi rood is niet lelijk – rijk gevulde tomatensoep. Als hoofdgerecht hebben we alle drie iets anders genomen. Britt had Vier soorten die elkaar niet bijten – vier soorten gegrild vlees rund, varken, kip en kalfsvlees met een zachte knoflooksaus, Michel had Niet weg te denken – varkenshaas of kip saté met pindasaus en kroepoek en zelf had ik het Knorrig duo – duo van speenvarken en varkenshaas met honing-mosterdsaus. Ook het nagerecht was voor iedereen anders. Britt genoot van Fris en fruitig – trio van sorbetijs in een meloensoepje met slagroom, Michel van verse aardbeien met ijs en slagroom en zelf heb ik genoten van de Driekleur – huisgemaakte cassata (ijs) met warme perzik en slagroom.

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Tel: 0318-520500


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat