De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot - Veenendaal

Na het NK Wielrennen in Ootmarsum zijn we gaan eten in ons eigen dorp Veenendaal. Weer bij de Gulle Pot. Het is en blijft een favoriet restaurant van ons in Veenendaal. Leuk is ook dat de kaart regelmatig wisselt.

We hebben het volgende genomen: Michel en ik hadden beide vooraf: Dronken champignons – champignons gebakken in bierbeslag met een escariennesaus, Britt nam Mooi rood is niet lelijk – rijk gevulde tomatensoep. Als hoofdgerecht hebben we alle drie iets anders genomen. Britt had Vier soorten die elkaar niet bijten – vier soorten gegrild vlees rund, varken, kip en kalfsvlees met een zachte knoflooksaus, Michel had Niet weg te denken – varkenshaas of kip saté met pindasaus en kroepoek en zelf had ik het Knorrig duo – duo van speenvarken en varkenshaas met honing-mosterdsaus.

Ook het nagerecht was voor iedereen anders. Britt genoot van Fris en fruitig – trio van sorbetijs in een meloensoepje met slagroom, Michel van verse aardbeien met ijs en slagroom en zelf heb ik genoten van de Driekleur – huisgemaakte cassata (ijs) met warme perzik en slagroom.

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Tel: 0318-520500


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel