Toque Toque in Utrecht

Toque Toque in Utrecht

Toque Toque - UtrechtVanwege mijn vertrek op de financiële afdeling, ik ga binnen het bedrijf dus een andere functie vervullen vanaf morgen, hebben we als afdeling buiten de deur geluncht als klein afscheid. Er werd gekozen voor Cafe Restaurant Toque Toque op de oude gracht. We hebben daar heerlijk in de buitentuin genoten van een heerlijk broodje.

Zelf had ik gekozen voor een broodje chickchick, een broodje met gegrilde kipfilet, gegrilde spek en kruidencrème. 2 andere collega’s kozen eensgezind voor het broodje tonijn (huisgemaakt volgens mij) en 1 koos er voor een broodje pizza …. met allerlei dingen die je normaal op een pizza doet. Een leuk restaurantje waar je in de binnentuin heerlijk rustig zit zonder de hectiek van de binnenstad!

Toque Toque
Oudegracht 138
3511 AZ Utrecht

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top