Tortellini met Doperwten en Briesaus

Tortellini met Doperwten en Briesaus

Ingrediënten: tortellini met vleesvulling, 100 gram blokjes ham, 200 gram doperwten, zout, peper, citroensap, 250 ml kookroom, 200 gram brie, 1 blokje kippenbouillon,

Kook de tortellini met vleesvulling volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 100 gram blokjes ham en 200 gram doperwten tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje citroensap. Voeg vervolgens 250 ml kookroom light, 200 gram brie, waar de korstjes van afgesneden zijn en 1 blokje kippenbouillon toe. Breng het kort aan de kook. Giet de tortellini af en roer dit bij de champignons. Warm kort door en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel