Tortellini met Doperwten en Briesaus

Tortellini met Doperwten en Briesaus
Ingrediënten: tortellini met vleesvulling, 100 gram blokjes ham, 200 gram doperwten, zout, peper, citroensap, 250 ml kookroom, 200 gram brie, 1 blokje kippenbouillon,

Kook de tortellini met vleesvulling volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 100 gram blokjes ham en 200 gram doperwten tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje citroensap. Voeg vervolgens 250 ml kookroom light, 200 gram brie, waar de korstjes van afgesneden zijn en 1 blokje kippenbouillon toe. Breng het kort aan de kook. Giet de tortellini af en roer dit bij de champignons. Warm kort door en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat