Kipfilet met Champignons

Kipfilet met Champignons

Kipfilet met Champignons

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 1 ui, 50 gram blokjes ham, 150 ml kippenbouillon 1 eetlepel bloem,

Kruid 2 in blokjes gesneden kipfilets met kipkruiden. Bak 1 in ringen gesneden ui in hete olie, als de ui glazig is voeg dan de kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 50 gram blokjes ham toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 150 ml kippenbouillon en 1 eetlepel bloem toe. Roer dit goed door en laat het geheel in 10 minuten zachtjes gaar worden. Serveer met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top