Tortellini met Doperwten en Briesaus

Ingrediënten: tortellini met vleesvulling, 100 gram blokjes ham, 200 gram doperwten, zout, peper, citroensap, 250 ml kookroom, 200 gram brie, 1 blokje kippenbouillon,

Kook de tortellini met vleesvulling volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 100 gram blokjes ham en 200 gram doperwten tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje citroensap. Voeg vervolgens 250 ml kookroom light, 200 gram brie, waar de korstjes van afgesneden zijn en 1 blokje kippenbouillon toe. Breng het kort aan de kook. Giet de tortellini af en roer dit bij de champignons. Warm kort door en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *