Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Ingrediënten: farfalle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 5 tomaten, 1 blik gepelde tomaat, 1 rode peper, 1 blokje groentebouillon, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes (AH) en draai van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Als de ui zacht is voeg je er de Catalaanse balletjes aan toe. Bak de balletjes bruin. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik gepelde tomaat, 1 fijngesneden rode peper en 1 blokje groentebouilllon (ontdaan van zaadjes) toe. Breng het aan de kook. Zet het vuur vervolgens lager en laat het 15 minuten pruttelen. Roer de farfalle door de tomatensaus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel