Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Farfalle met Tomatensaus en Balletjes
Ingrediënten: farfalle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 5 tomaten, 1 blik gepelde tomaat, 1 rode peper, 1 blokje groentebouillon, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes (AH) en draai van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Als de ui zacht is voeg je er de Catalaanse balletjes aan toe. Bak de balletjes bruin. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik gepelde tomaat, 1 fijngesneden rode peper en 1 blokje groentebouilllon (ontdaan van zaadjes) toe. Breng het aan de kook. Zet het vuur vervolgens lager en laat het 15 minuten pruttelen. Roer de farfalle door de tomatensaus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat