Bloemkool met Kaassaus

Bloemkool met Kaassaus

Bloemkool met Kaassaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml groentebouillon, 200 gram geraspte kaas, 3 plakjes Cheddar cheese,

Kook 1 kleine bloemkool (in roosjes) beetgaar. Doe de bloemkool roosjes in een ovenschaal. Smelt in een pan 50 gram boter en voeg hieraantoe 50 gram bloem. Bak dit kort. Voeg beetje bij beetje 500 ml groentebouillon toe (getrokken van 1 blokje groentebouillon). Roer goed. Haal de pan van het vuur en voeg 200 gram geraspte kaas toe. Laat dit al roerende smelten. Giet de kaassaus over de bloemkool. Snij 3 plakjes Cheddar cheese in kleine stukjes en strooi dit over de kaassaus. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer met aardappels. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top