Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Farfalle met Tomatensaus en Balletjes

Ingrediënten: farfalle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 5 tomaten, 1 blik gepelde tomaat, 1 rode peper, 1 blokje groentebouillon, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes (AH) en draai van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Als de ui zacht is voeg je er de Catalaanse balletjes aan toe. Bak de balletjes bruin. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik gepelde tomaat, 1 fijngesneden rode peper en 1 blokje groentebouilllon (ontdaan van zaadjes) toe. Breng het aan de kook. Zet het vuur vervolgens lager en laat het 15 minuten pruttelen. Roer de farfalle door de tomatensaus. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top