Macaroni al Forno

Macaroni al Forno

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongredroogde tomaat, basilicum, 1 teentje knoflook, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom, 1 eetlepel nootmuskaat, paneermeel, tijm,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongedroogde tomaten, 1 hand basilicum en hak 1 teentje knoflook fijn. Doe dit in een keukenmachine, doe er nog wat peper en zout bij en zet de de keukenmachine aan voor 30 seconde. Voeg nu 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom en 1 eetlepel nootmuskaat toe en zet de machine nog een minuut aan. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Giet de macaroni af en roer die door het tomatenmengsel. Strooi er geraspte kaas, paneermeel en wat blaadjes tijm over. Om het krokant te maken giet je er wat olijfolie over. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven, 170 graden, voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel