Macaroni al Forno

Macaroni al Forno
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongredroogde tomaat, basilicum, 1 teentje knoflook, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom, 1 eetlepel nootmuskaat, paneermeel, tijm,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongedroogde tomaten, 1 hand basilicum en hak 1 teentje knoflook fijn. Doe dit in een keukenmachine, doe er nog wat peper en zout bij en zet de de keukenmachine aan voor 30 seconde. Voeg nu 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom en 1 eetlepel nootmuskaat toe en zet de machine nog een minuut aan. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Giet de macaroni af en roer die door het tomatenmengsel. Strooi er geraspte kaas, paneermeel en wat blaadjes tijm over. Om het krokant te maken giet je er wat olijfolie over. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven, 170 graden, voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat