Perziktaartjes

Perziktaartjes

Perziktaartjes

Ingrediënten: perziken, bladerdeeg, pijnboompitten, honing,

Omdat de perziken nu echt op moesten heb ik deze taartjes gemaakt met wat er verder nog in de keukenkastjes aanwezig was. Beleg 6 kleine vlaaivormpjes met een vel bladerdeeg (ontdooit) en haal het teveel aan bladerdeeg eraf. Schil perziken en snij ze in plakjes. Leg de perzikschijfjes in de vlaaivormpjes. Strooi er wat pijnboompitten over en giet over elk taartje een dessertlepel honing. Zet de vlaaivormpjes in de voorverwarmde oven op 180C (fan) en bak ze in 25 minuten klaar. Laat de taartjes afkoelen alvorens ze uit de vormpjes te halen. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top