Macaroni al Forno

Macaroni al Forno

Macaroni al Forno

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongredroogde tomaat, basilicum, 1 teentje knoflook, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom, 1 eetlepel nootmuskaat, paneermeel, tijm,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 ui, 400 gram tomaten, 3 zongedroogde tomaten, 1 hand basilicum en hak 1 teentje knoflook fijn. Doe dit in een keukenmachine, doe er nog wat peper en zout bij en zet de de keukenmachine aan voor 30 seconde. Voeg nu 50 gram geraspte kaas, 1 eetlepel rode wijnazijn, 100 ml kookroom en 1 eetlepel nootmuskaat toe en zet de machine nog een minuut aan. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Giet de macaroni af en roer die door het tomatenmengsel. Strooi er geraspte kaas, paneermeel en wat blaadjes tijm over. Om het krokant te maken giet je er wat olijfolie over. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven, 170 graden, voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top