Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies

Ingrediënten: 125 gram boter, 175 gram donkere basterdsuiker, 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk, 1 ei, 175 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 200 gram pure chocolade,

Mix 125 gram boter met 175 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg er 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk en 1 ei aan toe en mix dit goed door. Voeg dan 175 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder toe en maak er een goed beslag van. Breek 200 gram pure chocolade in kleine stukjes en spatel dit door het beslag. Leg op een ingevette bakplaat steeds met 1 eetlepel een beetje beslag met een tussenruimte van ongeveer 3 cm. Zet de bakplaat nu in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 20 minuten. Laat de koekjes afkoelen op een rek. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top