Banaan-Peer Smoothie

Banaan-Peer Smoothie

Na wat ijs gemaakt te hebben is het ook weer eens tijd voor smoothie. Dit is ook weer een makkelijke.

Ingrediënten: 1 peer, 1 banaan, magere yoghurt, melk, suiker,

Schil 1 peer (wij hadden een Forelle peer) in en snijd het in kleine stukjes. Doe dit in een blender met 1 in plakjes gesneden banaan, magere yoghurt, melk en wat suiker. (Exacte hoeveelheden heb ik niet, het is gewoon zo op het oog gedaan). Zet de blender aan tot je een mooie smoothie hebt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel