Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Soms heb je gewoon even geen zin om te bedenken wat je wilt eten en vandaag had ik zo’n dag. Dan maar simpele macaroni.

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 200 gram blokjes ham, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in een koekenpan 1 gesnipperde ui glazig en doe er 200 gram hamblokjes bij. Laat dit goed warm worden. Giet de macaroni af en schep daar de ui en ham door. Op je bord maak je het af met tomatenketchup en geraspte kaas. Als dat eens niet een makkelijke maandag is!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Simpele Macaroni

  1. Is het niet veel lekkerder om i.p.v. tomatenketchup een blikje tomatenpuree te gebruiken? Ik zelf vind altijd het ook erg lekker, makkelijk en snel, om een blik (400 g) gepelde tomaten te pureren met de staafmixer en dit op smaak te brengen met bijvoorbeeld Italiaanse keukenkruiden, oregano, versgemalen peper en basilicum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top